Ministerstvo zahraničí USA používá RPA

Ministerstvo zahraničí USA používá RPA pro finanční reporty 🗃️ 🖥️

Ministerstvo zahraničí USA zkrátilo dobu zpracování měsíčních finančních reportů pomocí robotické automatizace procesů (RPA) ze 2 měsíců na pouhé … 2 dny! 🤯 🤖

CIO Kelly Fletcher v rozhovoru pro ITModTalks zdůraznila, že agentura používá umělou inteligenci zejména v oblastech back-office ke zlepšení provozní efektivity. ⏰.

RPA byla implementována i v oblasti organizování repatriačních letů souvisejících s COVID-19. Podařilo se:
1️⃣ Snížit počet zaměstnanců potřebných pro zajištění celého procesu repatriace
2️⃣ Urychlit repatriaci diplomatů v zahraničí.

Ministerstvo zahraničí USA klade důraz na poskytování nejkvalitnějších dat diplomatům, což je klíčová součást jejich diplomatické mise. Kultura zaměřená na data a pilotování a škálování aplikací umělé inteligence a strojové učení jsou hlavními cíli tříleté strategie.

Loni v dubnu Dominic Cussatt, tehdejší ředitel IT v Úřadu pro zpravodajství a výzkum ministerstva zahraničí, zmínil, že streamování dat prostřednictvím nových cloudových programů může být průlomem v poskytování nejkvalitnějších dat diplomatům. ☁️ 📊.

Jde o zajímavý příklad toho, jak vládní instituce využívají moderní technologie, jako je RPA a umělá inteligence, ke zlepšení svých operací a zkrácení doby zpracování zásadních informací.

Zjistěte, jak můžete přinést RPA do vaší společnosti – kontaktujte nás nebo si naplánujte bezplatnou konzultaci o automatizaci 💬.

Autor: Monika Serafin, Service Delivery Manager